Når to plus to giver fem

På Nørregård arbejder vi for at lave sunde fødevarer i samspil med naturen, og samtidig være et rummeligt og rart sted for mennesker og dyr. Her er mangfoldigheden i højsædet med omtrent 25 forskellige afgrøder, dyr, levende hegn, vandløb, eng og skov. Gennem årene har mange ildsjæle lagt deres kræfter i at udvikle stedet, således at vi i dag, også kan glæde os over en social mangfoldighed, hvor mange forskellige mennesker samarbejder om aktiviteterne på gården: landbrug, gårdbutik, bageri, børnehave, beskyttet værksted og bosted for udviklingshæmmede.

Filosofien hviler på princippet om, at vi ved samarbejde og gensidig respekt, glæde og gavn, kan skabe større sammenhæng og forståelse både socialt og samfundsmæssigt. Samt at det vi omgiver og beskæftiger os med er oprigtigt, meningsfyldt og bæredygtigt.

Når du vælger at handle hos os, er du således med til at gøre det muligt, at jorden skånes for skadelige giftstoffer, at vores fødevarer kan være det, som de giver sig ud for, samt at fælles sociale opgaver løses i en sammenhæng, hvor det kommer flere end den enkelte til gavn.

 

 

 

 

Nørregård Økologi, Nedermarken 8, 5560 Aarup, tlf 64431226 email: info@norregaarden.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk